#73 - soool!

AAh dte är typ 40 grader ute! Jag och Biggan har legat i stadsparken och haft aluminium under ansiktet så att vi skulle bli bruna. Det gick inte så bra, men dte var ball ändå!

#72 - Druvsocker

Jag MÅSTE skaffa mig fyra poäng på sannolikhetsläraprovet. Om jag gör det kommer jag få VG i matte B! Det kan vara en omöjlug sak, men dte kan också vara en möjlig sak. Idag har jag ätit fem druvsockertabletter, helt galen. Jag satt och pratade och sjöng för mig själv samtidigt som gameboyet tog plats i min hand. När jag hela tiden förslorade på tennisen i super mario blev jag lite frustrerad. Jag la då ifrån mig mitt kära gameboy och jag kunde ICKE sitta still. Nu däremot håller jag på att dö av trötthet. Jävla Gustaf Westerberg kom hem till mig och vi tittade på TV väldigt uttröttnde. Men nu, ja nu, precis just nu av alla nu i hela världen kommer jag nästan börja gråta för att jag inte får läsa breaking dawn. Nej för jag måste plugga, IDROTT! Av alla ämnena så var det idrott. Jag kommer dö en gång för alla imorgon tror jag... Så för att ta ett sista farväl så säger jag good luck till mig själv (det finns inget bättre än att vara ego) // Augusta

#71 - Störig männsika

Nu är jag på Alviken. Härligt efter Paris, gud vad man dog där, men fy tusan vad roligt det var!

Jag tittar på TV nu och det är en människa som pratar så fruktansvärt störigt. Jag tror jag dör, snart kommer jag seriöst svimma av och sedan avlida.

Jag vill till Paris igen... Jag saknar mina brollor och hela staden. Varför kan jag inte bara bo där? // Augusta

#70 - Pariiiiiiiiis!

Just nu har jag något som kallas något som jag inte vet. Det r så att jag kan inte fatta att jags ka till Paris om bara två dagar!


Jag och boy i Paris förra året, snart kommer dte bli nya bilder yeah! // Augusta

#69 - utomjording

Jag har just fått reda på att min syster Ällen tror att jag är en utomjording, hon sa det "på tal om övernaturliga krafter", jag blev faktiskt glad!

Idag ahr jag varit på en mattekurs, jag börjatr fatta lite av matten, fatta vad coolt!
Min kära syster som trodde att jag var utomjording // Augusta

#68 - Eclipse...

Nu får det ta och vara nog. Josefina har fått en dator, inte okej. Jag, Emma, Klara och Biggan har idag trånat efter mobiler som Blair i Gossip girl har i första säsongen, första avsnittet, ni vet en sådan som har tangentbord, ashett!! Det var dagen det, förrutom att Marijäveln glömde Eclipse hemma så jag vet inte vad jag ska ta mig till nu när jag inte kan läsa den // Augusta

#67 - Övernaturliga krafter

Alltså jag var hysterisk i morse. Det kändes som att dte var en dröm (med tanke på att jag drömmer sådana saker ganska ofta). Okej ingen vet var det var, förrutom de som jag träffat idag... I varje fall. Idag hade vi nationella prov i Engelska, och eftersom jag läser så hystersikt mycket på Engelska just nu, så hoppas jag att det gick bra. Jag läste in i sista minuten kvällen innan och dubbelcheckade min väckarklocka så att jag inte skulle komma försent. Sedan vaknar jag, utsövd och tittar på klockan i förvåning över taat jag kunde vara utvilad. Självklart ser jag då klockan säga 08.27 och prove började 08.30. Det var verkligen läskigt, det kändes som i en film, jag kände att det var värsta överlevnadssaken ha ha. Jag  slängde på mig de första jag kunde hitta och gjorde ingenting annat än att cykla till skolan, osminkad och håret var som en caca. Och believe it or not. Jag kom sju minter försent och jag (hoppas jag) klarade provet.
     Jag känner mig stlt över mig själv, så stolt så att jag gick raka vägen hem efter att provet var slut och läste New Moon. Fast nu har jag läst ut den, men jag kommer få låna Eclipse av Boy imorgon, så dte är chill.

Jag såg också att jag hade fått en kommentar av Ellen, som gjorde mig oerhört glad med tanke på att jag då kom att tänka på att jag och Boy ska till Paris om mindre än en vecka nu!! Nu måste jag plugga matte och skriva lite skolarbete // Augusta

RSS 2.0