#39 - Fönstershopping

Nu sitter jag här och fönstershoppar på asos.com, det finns så mycket. Men vad har jag råd med. Jag och Boy har avlagt en ed som säger att vi inte får shoppa före Paris. Jobbigt! Eftersom vi inte får shoppa hade vi tänkt att vi skulle skriva upp olika outfits för en vecka ur den andres garderob. Eller jag tänkte att vi skulle göra det idag, men Boy ska plugga och så har hon tennis nu. Men det skiter jag fullständigt i, så idag ska vi göra det. Jag bryr mig inte om hennes plugg blir lidande he-he. 


#38 - Ändringar

Ändringar för kvällen, Mattis, Tove and Klara it is. kanske det vanliga, film? Livet är en fest! Okej, nu känner jag för att vara långsökt. Changes=Ändringar=David Bowie. Nu har jag låten jag ska lyssna på nu. Jag borde köra dessa i Hipp Hipp, om de nu skulle vara så snälla att upptäcka min talang för humor. Jag menar jag fikade ju ändå med dem i måndags, eller ja, jag satt och beundrade att jag satt så nära dem snarare. Men det är ändå våra käraste lokala kändisar // Augusta

#37 - meningslöst as hell

Medans mina öron lyssnar på låtar från Försoning känner jag en andlös känsla (gissa tre gånger vad för känsla). Mitt liv har aldrig varit bättre förrutom att jag borde sumpa matten. Men Jag har äntligen pratat med Mattis, som jag inte gjort sen två veckor tillbaka, läskigt. Jag tror jag ska hänga med Julia, Karin och Biggs ikväll. Hoppas det blir feta puckar. Eller ska jag hänga med Andrea, Boy och Cissi? Livet är hårt ibland. Men vad jag än gör kommer det bli FETA puckar. Helt meningslöst inlägg, men är det inte just de inläggen som är de konstigaste och mest eftertraktade? Jag menar nu inte att vara självod och säga att detta meninglösa, oskyldiga lilla inlägg kommer bli eftertraktat. Okej, jag tror att jag håller på att tappa fattningen. Därför gick jag just in på Asos.com och lät mina tankar flyga iväg till kläder. Och helt plötsligt när jag trodde att jag aldrig skulle hitta den perfekta klänningen kommer den upp på datorn och jag känner hur mitt hjärta dunkar av glädje.

graaauuuwwwrrrr
Klänningen är den mest underbara sak i världen just nu. (Gud vad äckligt det låter, sjukt materialistisk, fy på mig)

Det var egentligen Boy som sa att jag skulle ladda upp saker som jag hittade på nätet, och det gör jag nu också  // Augusta

#36 - Olyckor?

Jag känner mig som en äkta friluftare. Idag började dagen med skidor, väldigt kul, har dock träningsvärk i hela kroppen, men dte är kul ändå. Vid kvart i tolv stack jag och pappa hem hit för att äta lunch. När vi då var högst upp i den bästa backen så tyckte vi så klart, gött den här backen är ju fet som vanligt. Vi åkte då ner ganska snabbt. men efter cirka tre meter så bestod den bara av is. Jag som har börjat gasa på som fna i backar var inte beredd på detta. jag såg då min sista utväg eftersom jag bara gled och inte fick något fäste med skidorna. Jag var tvungen att ta mig lite utanför backen. Jag åkte ut ur backen som planerat. jag tänkte dock att jag skulle kunna svänga tills jag insåg att jag sjönk ner sjukt mycket och inte kunde röra mig. Dum som jag var ville jag ändå svänga så jag försökte på det. Jag gjorde därefter den coolaste volten man någonsin kunnat se. Jag flög och det yrde snö runt om kring mig. Jga var faktiskt ganska nöjd precis efetr att jag trillat. Jag hade glömt hur dte kändes. Det kändes kul med tanke på att det är den första gången jag trillat på cirka fem-sex år. Jag menar jag skadade mig inte eller så. När nu denna traumatiska händelse ägt rum åkte jag och pappa ner för att äta lunch. Precis klockan ett gick vi ut från huset för att ta oss till Soltorget. När vi kom dit gick vi och provade hjälmar och satte på oss andra skor. Nu var det dags. Vi skulle ut och åka skoter. Underbart roligt. Pappa körde och jag satt bak. Det var löjligt skumpigt och jag var tvungen att hålla i mig. Jag kände hur mina triceps växte för varje gupp. När vi åkt ungefär hundra meter ser vi att det redan är någon som råkat köra av vägen. Riktigt roligt, de såg så fånigt ut. Skotern stod helt oskyldig bredvid medans båda två låg på marken täkta av snö. De var inte skadade eller så. När skoterfärden sedan fortsatte var det jättevackert. Det var uppe på fjället och ibland var det bara helt vitt. som en öken fast uppe på fjället. När vi var påväg hem så började skotern farmför oss att vingla så vi saktade ner lite. Helt plötsligt trillade hela skotern i farten och de som var på skotern hamnade under med huvudena i snön så de kunde inte andas. Jag och pappa stannade direkt och försökte lyfta upp den trehundra kilo tunga skotern själva. Det gick inte så bra. Sen äntligen kom instruktören som åkt sist och hjälpte till. Jag och pappa var helt slut redan med tanke på att vi försökt lyfta den själva. Otroligt nog kom de oskadda fram, eller en hade skadat armen. Men jag och pappa var "the heroes". Underbar känsla det där.

Nu ska pappa jobba så han behöver datorn. Jag tänkte bara dela med mig av de feta händelserna idag // Augusta

#35 - Kallt!

Jag säger bara att det är svinigt kallt i stöten. Jag och pappa fick gå och värma oss stup i kvarten. Först hade pappa ingen halsduk. Han dog nästan. När vi skulle gå in och äta kunde jag inte prata för att min haka var så stelfrusen. Men man ska inte klaga. Det är faktiskt riktigt bra backar här. Jag tänkte mig att dt bara skulle vara gröna och blå backar här i Sverige. Jag inser nu att jag hade helt fel. De bästa backarna här är de som är de som är näsramst oss. Och det är verkligen inte långt att gå. Om vi åker till huvudtorget som heter Skidtorget och går på after ski där kan vi åka skidor till dörren. Detta är mycket mer nice än vad jag tänkte mig från början. Den bästa backen heter Älvan. Vi åkte den konstant. Det är dock inte lika stort system som i Alperna. Vi har åkt igenom hela systemet idag. Det gick ganska snabbt. Vi han åka lite backar bara upp och ner också. Men det är mysigt.

På tal om något helt annat. Jag har fått Spotify. Mattis har tjatat om det hur länge som helst. Sen en dag nr jag snackade med Ellen på skype så frågar om jag har det. jag säger självklart nej eftersom jag inte har det. hon skickar däför en inbjudan och jag blir nöjd. Livet är allt bra ibland. Jag blir varje dag facinerad över all teknologi och saker som teknologi. Här sitter jag i Säle och är inne på internet. Inet har vi betalat för att få internet heller. Skulle dte kunnat hända för bara några år sen? jag har nämligen ett mobilt bredband. Ännu en otroligt häftig sak. Man kan ju verkligen ha den överallt. Jag blir nästan matt. Nu ska jag dock titta på O.C. Mattis har varit en gentleman och sagt att jag får låna hennes O.C. Då kan jag också säga att dte är underbart att titta om på allt. Man blir osm på nytt född. Så O.C kallar // Augusta

#34 - Farväl!

Jag tänkte bara säga farväl. Jag är dötrött och ska sova nu. Har packat och stått i. jag känner sängens dragningskraft nu. så jag säger bara sov gott// Augusta

#33 - stöten

Nu sitter jag vid datorn när jag egentligen ska packa. Imorgon dras det. Jag längtar, men vad finns det annars man kan göa på sportlovet än att åak iväg? Ingenting. jag hittar inte mina skidglasögon heller. kör på solglasögon hela veckan då antar jag. Det är andra gången jag åker i Sverige, jag fett peppad, jag har helt glömt hur backarna är här gämföt med Alperna. Pappa och jag håller på att ladda ner lite filmer, typ Rosa pantern 2. Det kommer nog bli fett ös. Fast det finns inte så många röda eller svarta backar, men jag längtar ballen av mig ändå. Bara att få åka skidr är fräsigt liksom.


pistkartan!

Nu måste jag packa, för sen ska jag till Gerdahallen // Augsuta

#32 - Skor!!

Idag kom jag att tänka på att jag vill ha skor. Eftersom jag dessutom har d-dag åkte jag och min kära mamma till Nova. Där såg jag de skorna jag sett igår. Jag blev kär ännu en gång. Jag köpte dem.


Skorna som jag köpt!

Igår var jag i skolan, ganska tråkigt för att vara ärlig. Jag hade nämligen fysikprov, jag känner att jag inte ritkigt vill skriva i detalj om det. Efter skolan jobbade jag dock. Jag vann 25 kronor för att jag lät bra i telefonen. Jag blev glad. Jag sålde ändå tre tidningar. Inte så mycket men ändå liksom. Efter jobbet blev dte jättekul. Jag och Josse strövade nämligen hem till Biggan där Julia Borris, Boy och Karin redan var. Vi skulle äta hamburgare, det var svinigt gott. Nästan så att man bara vill slå sig själv för att det var så gott. Andrea och Rebecka (stavas det så?) kom sen. Det var asmysigt. Vi bara satta och skrattade och åt och skrattade och åt. Ja vi hade kul helt enkelt.

Nu: Längtar tills pappa kommer hem så att jag kan få god middag!!

Ska packa nu // Augusta

#31 - Mes soeurs!

Jag tycker inte dte är helt okej av mina kära systrar att bara åka ifrån mig och lämna mig ensam. När dem är tillsammans i Paris, sitter jag här hemma med fysikprov imorgon. Hur kul är det på en skala från ett till tio? Det är inte kul alls helt enkelt.



Jag och mina kära systarr i storleksordning. (Äldst först).
Ellen, Mala och Augusta.
Om åtta veckor kommer jag dock träffa dem. Det kommer bli en fröjd!

Nog talat om mina kära systrar. Idag har jag faktiskt gått till biblioteket och pluggat fysik. Jag känner mig duktig även om jag inte fattar ens hälften. Men vem bryr sig om det? Ingen.
    Jag hade på mig ett par väldigt trasiga jeans idag. Vi skulle åka skridskor idag. Jag trillade på isen med mina trasiga jeans. Dem sprack. Jag har ett VÄLDIGT stort hål i baken nu. Jag tror att Josefina har en bild på det. Det ser sjukt roligt ut. Jag blir så matt bara. Men nej nu måste jag fortsätta försöka plugga fysik så hade fett // Augusta


#30 - Queen Amidala

Friktionskoefficient. Vad är friktionskoefficient? Jag har frågat mig den sen Julia ringde och frågade om vi hade något på friktion. Jag svarade nej, men med tanke på att jag inte börjat plugga (eller jag har pluggat lite) blev jag lite osäker. Jag insåg därför sedan att vi visst hade friktion (tror jag). Jag har glömt vad friktionskoefficient är, eller jag vet att det är procent av något, men vad? Jag känner hur mitt betyg sakta sipprar ut ur mina fingrar ner på golvet till en gulaktig, men lite rosagrön pöl. Jag känner hur mitt liv börjar gå under. Men inte är jag depp för det. Det har faktsitk varit en ganska bra dag. Jag har lyssnat i Jacobs hörlurar hela dagen. De är verkligen ljudisolernade. Inte nog med att de är ljudisolerande, det är sjukt bra ljud också. Och inte nog med det. De är blåa. Det ser asfräsigt ut till min rosa ipod. Ska man kanske köpa? Svaret hade varit ja, OM jag inte skulle åka till Paris. Men det är då mycket saker man får offra bara för att få några asheta dagar i Paris. Men jag ångrar inget av allt jag sparat. Jag känner mig duktig om jag ska vara ärlig.

Nu till något helt annat. Jag känner att namnet Anna Elisabeth är ett helt otroligt vackert namn. Emelie Elisabeth är också väldigt fint. Det är nog finare än Anna Elisabeth om det inte vore så att namnet Emelie Elisabeth förekommer i det otroligt grymma barnprogrammet "Clifford, den store röde hunden". Eller "Clifford, den lille röde valpen". Det stör mig lite. Jag menar jag älskar programmet och så, men dte känns lite härmigt om man kanske skulle döpa sina gudomligt söta framtida barn till det. Inte för att jag inte kommer vara härmig. Jag planerar nämligen att döpa i varje fall ett av mina barn till Amidala, som i "queen Amidala" i Star Wars. Det är ett så vacker namn, men jag vet inte.


 
Queen Amidala i Star Wars

btw, Julias händer är fulla av brännblåsor.
Jag ska nu försöka plugga lite och försöka förstå vad friktionskoefficient är, så bajsbajs // Augusta

#29 - Bristol

Jag förstår inte hur jag tänker. Jag har fysikprov på torsdag. Har jag börjat plugga? Svaret är i varje fall nej. Det är det första fysikprovet någonsin i ettan, och jag har inte börjat plugga. Jag suger dessutom på fysik.

Om jag och Biggs hade tågluffat nu kanske vi hade varit i Bristol. Man hade ju inte bangat. Jag vill lätt fett se när de spelar in Skins, men det kommer jag nog aldrig få. Men nu inga sura miner...


Skins, yaay!

Jag tycker attd te är ett måste att gå in på Bigglos blogg. Hon har där en bild på en tjej som heter Olivia, som jag visst har träffat? Och sen en bild på sig själv. Jag säger bara att de är sjukt lika. Jag blev nästan lurad av bilderna he-he. men icke mästaren hittar alltid lösningen.

Sen ungefär två veckor tillbaka har jag kommit att tänka på att marie ska ha med sig sina underbara skor till Paris. Det är också så att både Ellen och Mala har underbara skor. Jag känner att en människa (jag) kommer snylta skor där nere. Man kommer bli så himla lång. Helt underbart ju, jag längtar verkligen. Dessutom var jag inne på skype igår och pratade med Ellen, det peppade upp mig otroligt mycket med tanke på dte hon sagt hon gjort. Om jag inte hade haft datorn i knädet då hade jag legat på golvet och vridit mig av skratt. Det var nästan så att jag slängde upp datorn i luften för att kunna vrida mig på golvet av skratt. Jag hade dock lite vett i skallen som kom på i sista sekund att om jag slängde datorn i luften skulle den nog gå sönder. Om den gick sönder skulle jag inte kunna prata med Ellen. Jag avstod därför vilket jag inser idag också var ett klokt val.


Jag måste nu vänta i 50 på att få titta på skins igen av någon anledning. Jättetråkigt, men sånt får man ta // Augusta

#28 - Kallebulaochäggulorna

Jag suger på att vara telefonförsäljare. Jag borde ge upp. Men icke, om man vill till Paris ska man till Paris. Och om man ska till Paris måste man också ha pengar. Jag får helt enkelt stå ut.
 
Med tanke på de tråkiga filmerna igår är jag ganska depp just nu eftersom jobbet inte gick bra heller. Jag känner att jag ska tröstäta och titta på Skins, Gossip Girl eller Beck ikväll! Det kommer nog bli bra.

Igår var tredje dagen i rad som jag ätit ostbollar. Jag har aldrig känt mig mer levande. Det sitter ändå kvar i kroppen så att man inte skulle begå självmord helt plötsligt med tanke på hur dagen har varit. Inte för att dte någonsin skulle kunna hända, men bara för att.

Jag känner att Cassie är den ballaste i Skins. Så skön personlighet.

50 Hertz är bra också, därav titeln "kallebulaochäggulorna". Det är ett så kallat band. Det är nog inget band på riktigt, men i deras album, "rocka nyktert" så säger de det. Jag grinade riktigt mycket första gången jag hörde den. Tack vare Jacob.

jacob
Tack Jacob, för din knasiga musiksmak.

Jag tycker att jag svamlar ganska mycket nu, så jag säger bara bajsbajs //Augusta

#27 - Sugigt!

Just nu tittar MAKT på världens dödens äckligaste sämsta film. Den heter någonting med teenage. Jag tror jag dör vad den är dålig. Den handlar om några ungdomar som har sex med varandra varje lördag. Den tog slut med att dem hade sex. SUGIG (sjukt fyndig!). Vi ska dock titta på hip hip hora nu, fett på //Augusta

#26 - Paris

När jag nu suttit och pratat med Boy och hon säger att hon inte vill vara inne tänker jag vilken otur. Jag vill absolut inte gå ut. jag har preci varit på gerdahallen och känt mig asduktig. Det är väl ändå inte meningen att man ska behöva göra något mer som kan anstränga musklerna? Jag tänker mig att efter träning ska man ligga hemma och äta upp sig. Det vill säga äta det man förlorat under träningn. Jag tycker det låter underbart. Men om man nu ska gå ut. Och inte nog med det, cykla ända vägen ner till Humana. Jag känner att dte är illa. jag ska dock inte hålla på att klaga. Jag har precis hittat mina Parisbilder från när jag oc Boy var där.

Boy

Turisten (Marie) som inte riktigt vet hur hon ska få den bästa bilden på eiffeltornet.

...

Den ettrigaste kaninen i hela världen.

Jag älskar Paris. Nu ska jag dock duscha //Augusta





#25 - skype!!

Tove är sjukt sur på skype nu. Hon är jätteledsen stackars tove...


Det var meningen att det bara skulle vara en bild på Tove, men efetrsom jag faktiskt skypar med mattis också fick hon också vara med.

#24 - Hata paint!

Jag är en bra vän (ibland). Idag följde jag med Bigglo till Humana för att checka läget där. När vi då var där hittade jag några saker jag ville ha och Bigglo hittade några saker hon ville ha. Vi testade kläderna och det visade sig att jag inte alls ville ha dte jag först trodde jag ville ha. Däremot ville jag ha en tröja som Bigglo ville ha, så jag snodde den och köpte den med löften om att "du får låna den när du vill, jag lovar" Jag säger inte att jag inte menar dessa löften, men det var riktigt het. Sen hade vi tänkt gå hem och tjocka oss hos Biggan. Det gick inte för bdte var så att jag hade ostbollar hemma, så det var helt oacceptabelt att inte gå hem till mig. Vi tittade på Skins också. Underbart, jag vet nu vart jag kan titta på det utan att ladda ner. Jag är lycklig över dte och kommer nog fortsätta vara det.

Vad är grejen med att jag inte kan ladda upp bilder fårn paint, eller internet? Jag blir sur, lägg av!


Nu: Sitter och försöker äta upp smulorna ur ostbollspaketet. Har precis lagt på luren med Boy också //Augusta


#23 - Seeeent!

Idag börjar jag 11.15, så jag tänkte gå in på bloggen lite, men jag nog ganska bråttom egentligen. Men jag har då sovit ungefär elva timmar inatt vilket var härligt med tanke på att jag sovit sex timmar innan. Jag är peppad.

Ikväll blir dte väl det vanliga (film med matiis, Tove och Klara). Det brukar ju dock vara nice. Men men. Nu ska jag göra mig i ordning inför skolan //Augusta

#22 - Tack!

Jag är verkligen facinerad över hur Josse kan det här med datorer. För mig faller det som en omöjlig sak, men superbrunetten (brunettjossa) Josefina klarar sånt.  You are my hero baby he-he. Jag tycker mig känna en liten tår i ögonvrån när jag tänker på vad du just gjort för mig (bakgrunden).

My hero baby
Korre fixar allt!!!


bara för att Jacob tror att jag är sur på honom så kommer det en liten bild på honom!!


Knäppis =D


#21 - Dubbelhakor och trötthet

Vad är felet med mitt liv? Hela denna veckan har varit helt galen. Jag har sovit typ sex timmar varje natt. Jag behöver sova typ nio. Jag är alltså dödens trötthet själv. Inte nog med att jag är död. Igår när jag skulle ta ut pengar så äter bankomaten upp mitt kort. Jag blev chockad. Jag sa "men..." i tio minuter. Nu när mitt liv går så dåligt så råkar jag (dock inte mitt fel) ta sönder min cello. Hur lyckas man? Jag skulle spänna strämgarna där nere. Det ska då inte hända något. Men när jag då gjorde det så åkte hela stallet iväg. Jag skrek i 3,5 minuter. Sen ringde jag pappa med panik i rösten. Sen ringde jag Cia ( celloläraren) som sa att jag skulle komma till lektionen ikväll ändå. Jag hoppas att min lycka vänder som Krok sa i "Röde Orm". Han dog dock precis efter att han sagt det... Men det ska inte få förstöra mitt liv. Ikväll ska jag nämligen äta ostbollar, och kanske titt apå Star Wars, eller så hyr jag en film, det hade ju varit härligt. Jag måste dock gå ut i kylan då.

  På tal om helt andra saker så vill jag säga STACKARS BOY! Hon är nämligen sjuk, och jag tycker oerhört synd om människan. Vi pratade länge idag. Vi pratade mest om Paris, och att jag kommer ha så himla mycket mer pengar än den lilla flickan. Jag kände mig riktigt nöjd med tanke på att hon hade mer än mig förra året.

jag tittade på Doctors idag på le télévision och då snackade de om dubbelhakor. Hur man opererade bort dem.

hahahahhahaha

jag tror att Mattis och Tove behöver operera bort sina hakor, he-he.

Nu: Skypar med Jacob, och han säger att dte är en fjortis inne på facebook. Jag fattar inte vad han säger och skiter i att svara // Augusta


#20 - inget

Nu när jag börjar skriva är det precis tre minuter tills musikministeriet börjar. Måste skynda skynda.
Idag har jag gått i skolan, kände att jag skulle vara lite duktig efteråt och gå och jobba. Det hände aldrig, känner mig dock lite dålig. Jag har då alltså inte gjort någonting efter skolan så jag halvsov medans jag väntade på att pappa skulle komma hem. 17.32 eller något sånt kom han hem. Vi gick direkt till Thaiway. Jag är fortfarande lycklig över det. Jag fattar dock inte att det kan vara så mättande eller att dte kan vara så starkt. Jag blev sjukt förvånad, men det var mumsigt.
Nu ska jag titta på musikministeriet. // Augusta

#19 - iCall

Jag och Josefina började jobba på iCall idag. Jag sålde tre tidningar. Jag tror inte riktigt jag är gjord för det arbetet. Det roliga var att när vi precis skulle börja ringa, så gick vi till telefonerna. Just när vi går vid en upphöjning är Josse lite oförsiktig och snubblar handlöst ner på golvet. Jag skrattade. Sen sa hon "Hoppas ingen såg det" Sen kom chefen och säger, "ojsan, hur gick det" När vi sedan är inne på våran andra rast så retar jag Josse lite när vi går på snubbelstället. Då kommer chefen igen och säger "det var ett snyggt fall". Josse blev röd i ansiktet. Jag fortsatte att skratta.
Det var dte roliga med iCall. Det verkar ändå inte vara så jobbigt, dte var ganska kul, fast alla hade typ starr eller stela händer, så de kunde inte rikigt hålla på med handarbete. Jag kände genast medlidande och var så trevlig jag kunde. Det vill säga att jag nog lät ganska falsk!

josefina

Det här är då Josefina som trillade och slog sig jättehårt. Jag skrattar fortfarande.
(lägg märke hur mcyket mascara hon har på sig, FJÅÅÅÅRRRTTTIIIZZZ)

Jag har tittat på "Askungen" idag också. Jag och Jacob skulle egentligen tittat på den, men han var så seg, så jag orkade inte vänta på honom. Det hela slutade då med att jag ligger i soffan själv och tittar på askungen. Det var bra dock.
Jag är inte riktigt van vid att jobba ås mycket, så jag håller på att svimma av och dö jag säger bara, ha det fett ös //Augusta


#18 - Yeah!

Jag skulle ha legat hemma och sovit istället för klassfesten. Nu har jag gjort av med 17+17 kr, d.v.s. 34 kr, tror jag, på en buss till Bjärred. Jag borde skjutas. Men men, tack Jacob för att jag fick äta typ hela din kebabpizza.
 
På tal om ingenting tycker jag att Boy borde vakna för att jag orkar inte vänta mycket längre. Vi har inte lekt på hundra år och dar, och när vi väl ska leka ensamma, sover hon. Jag har nu ändrat mig. Det är inte jag som borde skjutas. Det är Boy, nej värre hon borde faktiskt dödas.

bara för att jag är stark ska jag nu lägga upp en bild där jag och Biggan spänner oss som fan. Bigglo har typ mycket större muskler än vad jag har, men man känner sig ändå stark!

Vi spänner oss!

Jag har bestämt mig för att börja med stången som väger 10 kilo!! Om två gånger på gympa med stång. Jag kommer dö. Men jag får MUSKLER!

Ingenting händer i mitt liv just nu, det är därför jag bara skriver blajja // Augusta


RSS 2.0