Stackars lille Ollie!

Nu har jag skrivit ett långt inlägg till Ellen som skrev att Ollie var skadad, jag tyckte genast apsynd om honom och hjältinna som jag är skrev jag till Ellen att jag skulle skriva något till Ollie.

Dear Ollie

I hope you'll get well soon. I acctually just promised Ellen that I would write long, but that's to boring. And yeah, Biggan and I (you know that girl that I was talking about because I thought it was so funny that she was called Big when she acctually is small like a, okay I can't come up with anything now, but small) are totally going to Paris when white lies plays so we'll meet then, and btw, she totally adores you since I told her that you're from Bristol (she was the one who showed skins to me). And I said that you were just like those kids when you were young, and she can't stop talking about it. It's very important that you will listen to Late Of The Pier some time, they're the best! I listened to La Roux, ab fab, that's the only thing I will say 'bout them! I've painted the whole place here in Småland, and I thought I was brown when I came home from France, but you can't see that anymore, my legs are just white (from painting) LONG. See you in october! // Augusta


Jag älskar att jag har typ femtio tusen stavfel, men vad ska man göra när man inet är bra på engelska, hoppas i varje fall att han förstår vad det står, hade varit lite B annars.


Ellen och Ollie!

Vad sägs? Ska man kanske gå ut på taket och äta körsbär? JA! // Augusta

Trubbel? eller?

Det var ritkigt trubbel idag, hjärtat har gått på högvarv, ungefär i varje fall. Det var nära att vi inte skulle få någon dricka till emmaboda, nu känner jag mig som en fjortis också, det var ju kul, nej men verkligen, jag blir ju jätteglad. I varje fall, det var svårt, liven sattes på spel (förlåt för att jag överdriver så mycket men det är det roligaste som finns). Men nu är dte fixat så det är chill. Nu behöver jag inte göra något annat än att bara längta tills i övermorgon, för då ska jag in till jönköping och ta tåget till Nässjö och sedan tåget till Alvesta och sedan tåget till EMMABODA. Det kommer nog bli trevligt.


Jag bestämde mi för att visa hur duktig jag är på att rita i paint. Det är då
Biggan och jag i våra LOTP-tröjor om ni int ekan se det.


Tänk att vi faktiskt ska få se dem, jag känner mig så lycklig när jag tänker på det, nä nu vet jag inte vad jag ska ta mig till på grund av al lycka, jag måste nog bege mig // Augusta

Myshörnan är på gång!

Idag, eller var det igår? (mitt minne är lite påverkat nu på äldre dar') Kom jag på att man kan ha en myshörna där verktygen var innan. Mamma och pappa blev stormförtjusta i iden men ville själva inte vara där, och eftersom det var mitt påhitt så kommer det vara min alldeles egna myshörna, den kommer bli asmysig när den blir klar.


Jag härjar i LOTP-tröjan

Så här ser myshörnan ut idag, men det kommer bli mysigare sen!

Jag dinglar med ben täckta av målarfärg från myshörnan

Det här är vad jag gör i myshörnan: Läser gamla nummer av Starlet,
 
världens bästa


Som sagt, kan det finnas en bättre myshörna? Nej trodde inte det va! // Augusta


Emmaboda + LOTP + Piff, livet kan inte bli bättre!

Precis när jag vaknade idag va jag otroligt peppad på att jag ska få se LOTP om fem dagar och att jag drar till emmaboda om tre, jag hoppas också att Biggan inte glömmer att ta med flaggan till emmaboda, det hade varit katastrof!


Flaggan: LOTP  fantasy Black channel      Den är ett halvt lakan stor och lite
ojämn, men helt och hållet underbar dock.


Det är en annan sak jag inte kan fatta och det är att jag ska få träffa Johanna "Piff" Eriksson om tre dagar. Jag har inte träffat henne sen i höstas och det kommer bli så fruktansvärt kul.


I höstas när jag träffade Piff senast!

Man kanske borde äta frukost innan man sätter sig vid datorn... Eller så äte rman den efteråt vilket jag hade tänkt göra nu! // Augusta

Jag målar med rörliga bilder!

Jag övar mina skills nu. D.v.s. jag försöker få bra såna rörliga saker, det går inte så bra, för det ser ju inte ut som filmen som absolut skulle vinna en oscar, i stället är den helt knäpp, men dte är kul att göra så, who cares!


Jag målar om ingen fattar det, därmed de fula kläderna
 och de vita knäna.

rullstol!

Ellen kan inte komma på kräftfisket, hon har kanske hamnat i rullstol, men vågar inte säga det?


Ellen parkerar sin luftrullstol på handikappsparkeringen!

Rörlig bild!

Gissa vilken parfym jag fick i namnsdagspresent och som jag bara älskar?



Miss Dior Cherie L'eau! Det vill säga inte den vanliga utan den här heter L'eau och den är underbar!

Egentlien skrev jag det här inlägget bara för att jag tyckte att jag var så cool som kunde fixa en sån där bild som rör sig, ja ni ser själva // Augusta

Six days left until we will rock!

Det är bara sex dagar kvar nu tills Late Of The Pier kommer få en chock av alla vackra saker jag och Biggan har gjort. Jag sitter och pepplyssnar på dem nu medan min käre fars vän med fru coh barn är ute med båten. Jag har suttit och spelat blomspelet väldigt mycket under de här dagarna när de varit här, som sune skrev på min status på facebook då jag skrev att jag var väldigt besviken över att inte vara vid liv då månlandingen skedde, det han skrev var de vackra orden: "fy satan asså. du vinner sommarens lillgammalpris!". Jag vet inte om det är meningen att de ska hedra mig? Men jag antar att det r det som är poängen med kommentaren? Vi får hoppas så.

Nu sitter jag och lyssnar på Heartbeat av Late Of The Pier!



Högst upp - LOTP         längst ner - Jag och Biggan i oskarshamn då vi
sminkat oss som offret (om jag ska vara ärlig så ser jag mer ut som det)


White lies!

Nu är jag inte hemma längre, eller i dettråkigavädret-landet Sverige är jag fortfarande i, men nu har jag förflyttat mig uppåt mot småland till den mysigaste stugan. Nu måste jag dock städa massor och bädda sängen så att stugan blir beboelig. Den 27 Oktober drar jag och Biggan till Paris!!


jag i Paris

Vi ska nämligen titta på...


WHITE LIES!!!

Vi ska nog bo på något hostel, jag måste verkligen gå in på hostelworld... Jag ska då hänga med mina bästa brollor Ellen och Mala!!


Ellen håller rakhyveln, benet är Malas =)

Nu måste jag visst bädda pappas säng... // Augusta


min bästa tröja!

Jag är hos biggan just nu and guess what? Jag har på mig min LOTP-tröja och den är ascool, min bästa tröja!

I'm home again!!

Nu är jag hemma igen. Jag trodde att jag var jättebrun, men det syns på något konstigt vis inte här hemma, jättebesviken.
Det var så himla kul att träffa Ellen och Mala igen, jag blev jätteglad attd et var så lång tid (en hel vecka typ), och Ellen LOTP står för Late Of The Pier. Nu ska jag hetsträffa vänner, eller ja, egentligen två. Igår, en halvtimme efer att jag kommit hem, kom cissi hem till mig och så tittade vi på V for Vendetta. Asmysigt. Idag ska jag till nova med biggs och imorogn ska jag hänga med Jaque (och fira min namnsdag), hoppas att han vill titt apå Harry Potter, det hade varit lyckan i så fall. Nu ska jag ta ett bubbelbad oh mjuka upp mina arma muskler som förstördes helt efter att jag åkte vattenskidor för första gånge, askul dock. Dessutom ägde jag; jag kom upp på första försöket och sen sänkte han ner mig i vattnet mitt ute på vattent!!! Men då kom jag upp på första försöket igen och när jag kom in applåderade alla, sen efetr mig var det en tjej som inte heller hade åkt innan, det gick inte lika bra för henne... Men som sagt, nu ska jag bada // Augusta

Gud vad jag pysslar!

Nu är det gjort, tröjorna är klara (i varje fall framsidan). Lite bilder från allt pyssel kommer nu:


Biggan förbereder sig inför målningen

mallen

Biggan blev klar snabbt som ett skott

Yes jag blev också klar (till slut) fint va?

Jag målade mina brills igår

De behöver nog en till strykning med nagellack, men här är de i egen hög person

Gud vad jag har pysslat mycket på bara en dag (känns det som) OMG!
OMG igen, fast inte åt pysslet jag måste ju packa, jag ska till frankrike imorogn och ulla satan! Jag kommer nog inte skriva på ungefär två veckor så jag säger bara SO LONG // Augusta

Det är dags!

Nu är det dags. Det viktiga sms:et jag fick av biggan tyder på det (hon skrev att hon var vaken och att jag fick komma när jag ville). Tröjorna ska få bli märkta, bli märkta med bokstäver, bli märkta med LOTP, våra liv är snart fullständiga, så jag försökte bara vara lite dramatisk, måste kila till bigglo // Augusta

Varmt!!!

woow, facebook är ju fett ös. Bara för att jag skrev min bloggs namn så har människor läst den! OMG jag är chockad, dett aär livet ju. Fast det kanske inte är livet att sitta här uppe på ovanvåninge där det är typ 50 grader (vi har ingen isolering så antingen är det skitkallt eller skitvarmt), jag håller på att dö.


Det är så varmt så att man måste ta en iskall flaska mot huvudet

äe nu måste jag gå ner jag klarar inte av den här värmen // Augusta

Hemgång!

Ikväll bär det av hemmåt mot Lund (sa någon att det var dåligt väder där?). När jag kommer hem ska jag måla mina solglasögon (de är ju faktiskt ganska fula). Jag måste ringa Birgobert också eftersom våra linnen ska bli målade imorgon, LOTP is the shit, det kommer nog bli snyggt. Idag är den finaste dagen någonsin här. Självklart har jag då tagit paddeln i min hand och börjat paddla frenetiskt. Det var riktigt härligt.









Lite bilder från när Mattis var här. Nu måste jag packa // Augusta

Måleri måleri!

Testa aldrig måla staket där det inte finns någonstans att stå för att måla det, det är så jobbigt!  Det är vad jag har gjort sedan elva tills nu (tio i fyra) Sen började det åska också, fast det var ganska mysigt, nu måste jag ta ett bad, jag håller på att kokas, jag måste kylas av innan kryddorna tillsätts och jag svimmar.


Varför åkte du hem Mattis? Jag skulle inte behövt måla om du var här!

Jag åker till Frankrike om tre dagar och om fyra kommer jag få träffa mina bästa brollor, jag längtar // Augusta

RSS 2.0