#3 - Ohändelserik dag, men mycket gjort

Jag har ont i min rygg!
Jag har rensat ut all skit i mina lådor, jag har sååå mycket plats över så att det är sjukt!

Men men... Min engelska lärare älskar mig har jag kommit på idag, vilket gjorde mig lite glad, ett fenomen som jag skulle tycka vara värt att fira om det inte vore så dåligt att jag är död!

Mala skaffade skype idag så vi snackade typ i femtio timmar, detta var lycka. Jag dog (igen).

Jag har blivit offret av ett ostädat rum. Jag insåg det inte innan för då pluggade jag hela tiden, men nu när jag faktiskt är i rummet ser jag hur dte ser ut och det är inte en fin syn, höhö.  Livet är då hårt ibland.
Nu måste jag städa på rummet. smell you // Augusta

#2 - Jag känner lyckan!

Idag har jag upptäckt att man inte ska tycka man är dålig i något ämne för då blir man dålig! Men som idag så hände ett under och fick mig att ändra denna inställning ( till matte) Jag fick VG på provet, och det var det första VG:et jag någonsin fått förutom på mellanstadiet, det här är vad jag kallar lycka! WOOHOOOO

                                             
Ungefär så här lycklig såg jag ut! haha
                            
                                                                                     
jag menar det, lycka!


Annars idag så har jag bara känt mig lycklig, men tanke på provet, men sen har jag också hjälpt min syster hitta på lömska planer för hur hon ska kunna säga upp sig utan att kräkas av rädsla, det kändes bra. Åh vad jag längtar tills jag ska hälsa på henne! Allt har blivit så lyckligt! Jag blir nästan matt. Vad ska det bli av mig? haha!

Min hund Lily har klippt sig, hon är den sötaste av de sötaste hundarna!!!

Nu ska jag iväg och jobba! //Augusta

#1 - vad är livet utan...

... Ostbågar och såklart underbara filmer som breakfast at tiffany's.

Vissa kanske tycker att jag är lite materialistisk och självgod, men detta är mitt liv och vad kan jag göra åt det. Det är ändå NICEBICE!

Varför inte bara säga att min dag har varit bra och så, men inte så händelserik. Jag gick till skolan Och stannade där tills klockan var halv två, och då måste man förstå att jag slutade klockan kvart över tolv, KNÄPP, jag borde kanske ändå byta liv med någon? Och sen går jag inte hem och slappar, utan nej jag går och jobbar, men vad ska man göra, jag behöver ju faktiskt pengarna, plus att det är ett otroligt enformigt jobb (packa kuvert) så jag kan ju bara sitta och filosofera under tiden.

suck...


Nu sitter jag här utan att jag har någonting att säga eftersom jag har ett sånt enformigt liv, höhö, då blir det ju bara tråkigt. Jag har nu tänkt ut att tänka på i somras vilket var en underbar tid, ni förstår, jag var i Frankrike på språkresa, och det var i Juan-Les-Pins/Antibes, så det var riiiktigt härligt!
Jag fick också många nya kompisar!

nu funkar dte inte heller att ladda upp bilder, inte så konstigt dock, eftersom detta är mitt första inlägg!
Men men,smell you // Augusta

RSS 2.0